Oceania Cruises voor levensgenieters
.

De schepen zijn relatief klein te noemen, maar dat is ook meteen de kracht van deze rederij.

De exclusiviteit die geboden wordt, komt niet alleen tot uiting in de service, maar de middelgrote schepen kunnen ook aanleggen in havens waar grote schepen niet kunnen komen.
Aan boord waan je je in een country club op zee, waarbij elegantie, persoonlijke service en ontspanning voorop staan. Geen lawaai, geen omroepen, geen animatie voor kinderen, maar wel alle facetten van grotere schepen. Dat wil overigens niet zeggen dat kinderen niet welkom zijn!

Oceania Cruises is niet alleen de rederij voor de levensgenieter maar ook voor de echte globetrotter. 
Verken de prachtige wereldwijde routes die Oceania Cruises in haar aanbod heeft, waaronder cruises naar Afrika, Alaska, Caribbean, Zuid-Amerika en Azië, inclusief langere verblijven in de havens, soms 2 tot 3 dagen, om zo optimaal mogelijk van de bestemming te kunnen genieten.

Cruisen is een onvergetelijke manier van reizen! Zeg nou eerlijk, wat is er fijner dan wakker worden en op het balkon genieten van een prachtig uitzicht over de zee. 
Na ontbijt op bed of een heerlijke maaltijd met kopje illy® koffie in het Terrace Cafe, kan de dag beginnen. Een ontdekking in de nieuwe aanleghaven of een activiteit aan boord. Van workshops tot speciale sessies in de kookschool, voordrachten en optredens, alles is mogelijk. 
Na een boeiende excursie nog even genieten van een high tea in de Horizons Lounge.

Dineren kan lekker buiten of in een van de vele klasserestaurants.
Daarna is er voor de liefhebber nog entertainment, met shows en een casino. Deze cruisemaatschappij onderscheidt zich in verfijning en smaak. Buiten de spectaculaire cruise-ervaring ligt de focus op topgastronomie. De keuken staat onder leiding van de Europese meesterchef Jacques Pépin en alle ingrediënten die op het bord worden gepresenteerd, zijn vers en van kwalitatief hoog niveau. 
Dineren kan in een van de specialiteitenrestaurants, met onder meer keuze uit de Franse, Mediterrane en Aziatische keuken en een open buffetrestaurant met een ruime mogelijkheid om te ontbijten, lunchen en dineren.

Voor de restaurants gelden geen extra toeslagen en er zijn geen vaste dinertijden. 
Vergeet de smokings en avondjurken, aan boord zijn geen formele avonden. De relaxte casual country club sfeer staat centraal, waarbij ’s avonds een elegante outfit wordt gedragen.
Een pak met das mag uiteraard wel, maar het is absoluut niet verplicht, en eerder een uitzondering dan een regel!

Met Go For Cruise selecteerden we momenteel Oceania Nautica:
Asian Oceania Cruise 2017

Met Go For Cruise selecteerden we momenteel Oceania Marina:
Caribbean Oceania Cruise 2017

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak