Oceania Cruises voor levensgenieters.

De schepen zijn relatief klein te noemen, maar dat is ook meteen de kracht van deze rederij. 
De exclusiviteit die geboden wordt, komt niet alleen tot uiting in de service, maar de middelgrote schepen kunnen ook aanleggen in havens waar grote schepen niet geraken. Aan boord waan je je in een country club op zee, waarbij elegantie, persoonlijke service en ontspanning voorop staan. Geen lawaai, geen omroepen, kinderen zijn welkom maar er is geen animatiewel alle facetten van grotere schepen.

Oceania Cruises is niet alleen de rederij voor de levensgenieter maar ook voor de echte globetrotter. Verken de prachtige wereldwijde routes die Oceania Cruises in haar aanbod heeft, waaronder cruises naar Afrika, Alaska, Caribbean, Zuid-Amerika en Azië, inclusief langere verblijven in de havens, soms 2 tot 3 dagen, om zo optimaal mogelijk van de bestemming te kunnen genieten.

Wij gieten jouw droomreis in een zo volledig mogelijk reispakket zonder verrassingen, met exclusieve GFC deals van gratis internet tot honderden dollars krediet aan boord of gratis drankpakket, bekijk hieronder onze schitterende selectie.

Go For Cruise selectie met Oceania Marina en Riviera:
Canarische Deluxe Cruise 2017
Nieuwjaar Cruise 2017
Frans Polynesië Cruise 2018
Adriatische Deluxe Cruise 2018

Cruisen is een onvergetelijke manier van reizen! Zeg nou eerlijk, wat is er fijner dan wakker worden en op het balkon genieten van een prachtig uitzicht over de zee. 
Na ontbijt op bed of een heerlijke maaltijd met kopje illy® koffie in het Terrace Cafe, kan de dag beginnen. Een ontdekking in de nieuwe aanleghaven of een activiteit aan boord. Van workshops tot speciale sessies in de kookschool, voordrachten en optredens, alles is mogelijk. Na een boeiende excursie nog even genieten van een high tea in de Horizons Lounge.

Dineren kan lekker buiten of in een van de vele klasserestaurants.
Daarna is er voor de liefhebber nog entertainment, met shows en een casino. Deze cruisemaatschappij onderscheidt zich in verfijning en smaak. Buiten de spectaculaire cruise-ervaring ligt de focus op topgastronomie. De keuken staat onder leiding van de Europese meesterchef Jacques Pépin en alle ingrediënten die op het bord worden gepresenteerd, zijn vers en van kwalitatief hoog niveau. 
Dineren kan in een van de specialiteitenrestaurants, met onder meer keuze uit de Franse, Mediterrane en Aziatische keuken en een open buffetrestaurant met een ruime mogelijkheid om te ontbijten, lunchen en dineren.

Voor de restaurants gelden geen extra toeslagen en er zijn geen vaste dinertijden. 
Vergeet de smokings en avondjurken, aan boord zijn geen formele avonden. De relaxte casual country club sfeer staat centraal, waarbij ’s avonds een elegante outfit wordt gedragen.
Een pak met das mag uiteraard wel, maar het is absoluut niet verplicht, en eerder een uitzondering dan een regel!

Wij gieten jouw droomreis in een zo volledig mogelijk reispakket zonder verrassingen, fooien inbegrepen, met exclusieve GFC deals van gratis internet tot honderden dollars krediet aan boord of gratis drankpakket, bekijk hieronder 3 schitterende GFC begeleide groepsreizen.

Go For Cruise selectie met Oceania Marina en Riviera:
Canarische Deluxe Cruise 2017
Nieuwjaar Cruise 2017
Frans Polynesië Cruise 2018
Adriatische Deluxe Cruise 2018

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak