HALBeste Koningsdam cruisers, Beste GFC'ers,

Wie dit bericht leest, was afgelopen zomer samen met Go For Cruise aan boord van de ms Koningsdam, het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line.

Aan de reacties te horen mogen we stellen dat het een geslaagde 7- of 15-daagse geworden is in het Hoge Noorden, of 13 dagen Repositioneringsgewijs.

Zaterdag 12 november 2016 organiseert Holland America Line een speciaal evenement in Rotterdam, waarbij 3 koppels of dus 6 GFC'ers worden uitgenodigd, spannend niet?

Afspraak bij ons aan de deur om 07:30 en Hilde neemt jullie mee met onze minibus richting Rotterdam, waar we om 10:00 verwacht worden in de Queens Lounge aan boord van de ss Rotterdam...

Wat gaat HAL doen?
Ze gaan een interview afnemen met jou, als zeer gewaardeerde Mariner, en dit zal gefilmd worden. Doel is om een nieuwe promotie- en marketingvideo te maken met Vlamingen, welke HAL zal gebruiken voor presentaties, beurzen, online, enzovoort. Om het eens anders aan te pakken, wil HAL graag hun Mariners laten vertellen waarom zij cruisen in het algemeen, en ook specifiek met Holland America Line.

Wie kan ons verhaal beter vertellen dan onze eigen GFC passagiers? Het uiteindelijke filmpje zal ongeveer 3 minuten duren met afwisselende beelden, dus geen lang interview maar afwisselend tussen de verschillende Mariners en beelden van het schip.

Welke onderwerpen zullen o.a. besproken worden?
Eerste ervaring aan boord, wat was het indrukwekkenste
Culinair
Entertainment aan boord
Service
Bestemmingen
Aanbevelingen voor nieuwe passagiers

Verder biedt Holland America ons een lunch aan in het Lido restaurant van de ss Rotterdam, en als dank voor uw medewerking, wordt er jullie graag en vrijblijvend een Pinnacle Grill diner aangeboden tijdens uw volgende cruise.

Samengevat, wie zich geroepen voelt om iets te vertellen voor de camera, en er tegelijk een gezellig dagje Rotterdam wil van maken, mag ons per kerende een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uit alle kandidaten gaan we onschuldige-hand-gewijs 3 koppels loten en jullie verder informeren.

Uur van terugkomst kan onderling besproken worden met Hilde.
Benieuwd naar jullie reacties... en niet vergeten keep calm and travel!

GFC logo GoForCruise zonder
______________________________________

Welkom bij Holland America Line, kortweg HAL!

Waarom vertrek je op cruise met HAL ?
* Een gevoel van ruimte overal op het schip
* Extra aandacht voor persoonlijk comfort en eigen ruimte
* Uitstekende en toegankelijke service in de restaurants
* Tal van uiteenlopende extra’s en verrijkende activiteiten,
   naast de vrijheid om uw eigen gang te gaan
* Extra 
lange dagen in de havens
* Meer dan 135 jaar ervaring
Luxe staterooms (Egyptisch katoen, flatscreen + dvd)
* Premium service 1:2
Enzovoort

Holland America Line werd ruim 140 jaar geleden geboren in Rotterdam en op hun ruime, middelgrote schepen heerst nog steeds een Europese sfeer. Verse bloemen, fraai linnengoed en een uitgebreide wijnkaart zijn slechts een paar van de details die uw ervaring naar een hoger niveau tillen. Nederlandstalige dagprogramma's en menu's, plus toegewijde ondersteuning in het Nederlands tijdens uw cruise.

Vanaf februari 2016 komt de ms Koningsdam van Holland America Line in de vaart. Hierbij introduceert de rederij een nieuw en innovatief design. Als eerste schip in de nieuwe 'Pinnacle klasse' combineert het 2.650 bedden tellende cruiseschip een fris en eigentijds interieur dat perfect aansluit bij de gerenommeerde klassieke elegantie van de rederij.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak