Go For Biking & Cycling, afgekort Go For B&C, is met veel voorsprong de nieuwe referentie voor fietsvakanties op hun best!

Fietsen, zon, zee, strand, bergen, grappen en grollen, dat is waar Go For B&C staat. Een nieuw concept is geboren, fris, anders, met oog voor detail en al zeggen we het zelf een echte trendsetter. Kom met Go For B&C naar Vera Playa in Spanje en laat je onderdompelen in de sfeer van de Cyclelive Academie.

Go For Biking & Cycling
Volgens ons is fietsen veel meer dan zomaar een fiets opstappen en wat gaan trainen. Een fietsvakantie is zoveel meer dan fietsen onder de zon. Een fietsvakantie is pas volledig als het fietsplezier gekoppeld wordt aan een professionele begeleiding die je slimmer en sterker maakt, én meer plezier in het fietsen kan bezorgen dan je ooit tevoren had, dit zowel in het mountainbiken als het wegfietsen. Een fietsvakantie is pas écht onvergetelijk als het naast dat fietsen net dat beetje meer te bieden heeft in alle facetten.

Luxueus en toch verrassend betaalbaar
Go For B&C bevat het volledige plaatje. Niet enkel het vliegtuig opstappen, landen en dan in groep wat gaan fietsen. Neen, bij Go For B&C word je onmiddellijk in de watten gelegd met gratis parkeergelegenheid en handige shuttle service van reisbureau Present Travel naar de luchthaven, plus een start in grandeur met een luxueus ontbijt in de Diamond Lounge op Zaventem. Tal van andere verrassingen staan op je te wachten bij aankomst in Vera Playa...

Welkom in de Cyclelive Academie!
Bij aankomst in Vera Playa word je ontvangen door de mensen van Cyclelive Magazine, met als gastheer de hoofdredacteur op kop... Jaren van ervaring in de wielerwereld wordt aan onze gasten doorgegeven. Heb je vragen over GPS systemen, sportdranken, handschoenen, of de aanschaf van een nieuwe fiets? De Cyclelive Academie staat je met raad en daad bij.

Een fiets huren of je eigen fiets transporteren?
Geen probleem! Bij aankomst staan er carbon fietsen van Cube op je te wachten met de nieuwste technologiën. Wil je liever je vertrouwde stalen ros meenemen? Ook daar zorgen wij voor. Dit alles zit in de prijs inbegrepen.

Voor elk niveau van fietser, maar ook de niet-fietser
Welk niveau je ook hebt, welke ambities je ook mag koesteren, wij staan voor je klaar. Met aangepaste groepen voor elk niveau, ben je zeker dat je bij ons in goede handen bent. Ook voor de niet fietsende familie hebben wij de oplossing. Tal van uitstappen en animaties kunnen geregeld worden voor zij die niet meefietsen.

Inschrijvingsformulier

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak