Go for Cruise

Go for Cruise

Unieke cruisevakantie

Nederlandstalig begeleid

All-in cruises

Go For Cruise

 

Nederlandstalig begeleide cruises

Welkom! Present Travel biedt met Go For Cruise een afwisselend en kwaliteitsvol programma Nederlandstalig begeleide cruise reizen. Cruise vakanties met als motto “alles kan niets moet”, m.a.w. wij zorgen voor alles en doen unieke voorstellen, maar jij behoudt alle vrijheid, schitterend toch?

Ons doel is uiteraard niet om de duurste te zijn, ook niet de goedkoopste, maar wel de beste qua verhouding prijs kwaliteit op de mooiste cruises. Onze deelnemers zijn steeds Nederlandstalig en hebben dikwijls dezelfde interesses gezien de specifieke reiskeuze. Wordt het een minicruise, een riviercruise of toch een meer exclusieve cruise? Wij helpen je graag zoeken naar de perfecte vakantie cruise.

Een cruisevakantie is een combinatie van een comfortabele rondreis met een luxe hotelvakantie en is daardoor dé perfecte vakantievorm. Je moet slechts één maal inchecken en uitpakken, en toch word je elke dag ergens anders wakker. Daarbij komt dat jouw ‘hotel’ overal mee reist, als een drijvende stad met alles erop en eraan.

Go For Cruise voor iedereen

Go For Cruise heeft voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een familiecruise om te genieten met kinderen en/of kleinkinderen of toch liever de intieme sferen opzoeken enkel met je partner? Wij bezorgen jullie graag de perfecte cruise voor de ideale gelegenheid.

BESTE EN MEEST VOLLEDIGE CRUISE AANBOD

ONTDEK SNEL ONZE PROMOTIES OP ONDERSTAANDE CRUISES!

Zo lang de voorraad strekt!

AI
GoForCruise-PresentTravel-IjslandCruise2019-Reykjavik
€3.495

IJsland Cruise
31 mei tot 15 juni 2024

Vertrek reis:
Kopenhagen
AI
Noorwegen - Noorse Fjorden - Noordkaap - Rots
€3.145
AI
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Molde
€1.985
AI
GoForCruise-website-brochure-IJsland-Isafjordur
€3.185

IJsland Cruise
6 tot 20 juli 2024

Vertrek reis:
Rotterdam
AI
€1.745

Wat we zelf organiseren, begeleiden we ook zelf

Wat de excursies betreft doen we als reisleiders zelf ook bepaalde voorstellen ter plaatse. We nemen in groep, of met een deel van de groep, initiatief om een bus, taxi, kabelbaan,… te nemen om ‘onder ons’ de bestemming te bezoeken. Volledig vrijblijvend uiteraard, maar vaak veel goedkoper en flexibeler dan de excursies via de rederij. Meestal maken we gebruik van het openbaar vervoer of van lokale gespecialiseerde organisaties om ons te verplaatsen.

In een stad komen we te voet natuurlijk ook al ver. Uiteraard kan je ook deelnemen aan één (of meerdere) van de talrijke excursies die de rederij organiseert. Daarnaast staat het je volledig vrij om zelfstandig van en aan boord te gaan, wanneer je het wenst.

 

Ons up to date Go For Cruise aanbod kan je makkelijk raadplegen via deze website.
Je vindt hier per reis alle details, de route, het unieke dagprogramma en een hoop beeldmateriaal. Bij interesse in 1 of meer van de reizen kan je in enkele klikken makkelijk meer info aanvragen omtrent het boeken of reserveren van de desbetreffende cruise.

Wij zijn ervan overtuigd dat eender welke cruise uit ons aanbod een onvergetelijke ervaring zal worden!
De mooie routes enerzijds, en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

IJsland Cruise
31 mei tot 15 juni 2024

Meer info

Noorwegen en Schotland Cruise
8 tot 22 juni 2024

Meer info

Noorse Fjorden Celebrity Cruise
17 tot 24 juni 2024

Meer info

IJsland Cruise
6 tot 20 juli 2024

Meer info

Noorse Fjorden HAL Cruise
27 juli tot 3 augustus 2024

Meer info

Moezel Riviercruise
15 tot 22 september 2024

Meer info