Go For Cruise Event

Jaarlijks nodigen wij van Go For Cruise jullie allemaal uit, samen met familie, vrienden en collega's op ons Go For Cruise Event.
Vaste ingrediënten zijn de presentatie overdag van het nieuwe Go For Cruise programma en/of een volwaardig feest met aperitief, volledig diner en/of brunch, wijnen, dranken en enkele verrassingen. De ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of vorige medereizigers terug te zien. Naar goede gewoonte een niet te missen gelegenheid, lekker tafelen, gezelligheid en muzikale ambiance.

Voor de editie 2017 hebben we opnieuw een originele en bijzonder gezellige locatie gekozen in een groene omgeving. Bovendien kan je kiezen om op zaterdag of op zondag onze presentatie bij te wonen. Tegelijk heb je 2 kansen om te feesten. Het kan ambi met DJ en dansvloer op zaterdagavond en/of cosy zonder muziek op zondagnamiddag, of waarom ook niet beide feesten combineren?

Maak er een mooi en relax weekend van, blijf comfortabel logeren in een verborgen parel, een 4-sterren charmehotel in een uniek kader, één, twee of zelfs drie heerlijke overnachtingen. Le
es er alles over op onze agenda webpagina!

Uitnodiging Go For Cruise Event 2017

Present Travel biedt met Go For Cruise een uitnodigend, afwisselend en kwaliteitsvol programma Nederlandstalig begeleide groepsreizen aan. Laat je onderdompelen in de wondere Go For Cruise wereld, alles kan niets moet...
 

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak