Onze Middellandse Zee Cruise 2017 is een schoolvoorbeeld van wat een degelijke cruise inhoudt. Enerzijds een comfortabele rondreis SpanjeFrankrijk en Italië, elke dag ontwaak je op een nieuwe interessante locatie, terwijl je hotel (en wat voor een hotel!) mee reist en de bagage moet niet meer in- of uitgepakt worden. Anderzijds een fantastische hotelvakantie omwille van de perfecte service, de ontelbare faciliteiten en een heerlijk vakantiegevoel.

De Middellandse Zee eind juli betekent volop zomer en zomervakantie, reken daarbij de ongeziene mogelijkheden aan boord van de fantastische Freedom of the Seas van de rederij Royal Caribbean, en ALLES zal aanwezig zijn om je volop te laten genieten van een luxueuzecruisevakantie aan boord van een schitterend hedendaags cruiseschip.

Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen in BarcelonaMarseilleVillefrancheLa SpeziaRome en Napels, steeds met als motto alles kan niets moet, m.a.w. wij zorgen voor alles en nemen de nodige initiatieven, maar jij behoud alle vrijheid, schitterend idee toch
?


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak