Stap voor een fantastische Go For Cruise begeleide groepsreis aan boord van de Celebrity Reflection, 5de en laatste telg in de Solstice-klasse van Celebrity Cruises. Gedurende 11 dagen brengt deze cruise je langs tal van interessante steden en eilanden in de Middellandse en Egeïsche Zee.

Het wordt een onvergetelijke zeereis vol afwisseling, cultuur en geschiedenis, zonnige oorden en uitnodigende terrasjes. M.a.w. heerlijk genieten van het leven, en dat begint al volop met een zuiders vleugje Italië en Sicilië als fantastisch startpunt.

Deze Middellandse Zee Cruise wordt een schitterende combinatie van het ridderlijke Valletta, Malta, het al even ridderlijke Rhodos als historisch kruispunt en het sublieme vulkaaneiland Santorini. Reken daarbij de Griekse hoofdstad Athene met de Acropolis, het immer gezellige Mykonos en het Zuid-Italiaanse Napels als ideale uitvalsbasis om Pompeï of het idyllische Capri te bezoeken. Eindigen doen we in het eeuwige Rome.

Een programma dat je zal doen watertanden en heel veel geweldige indrukken zal nalaten! Onze ervaren GFC reisleider zal je met plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Daarenboven stellen we je een interessant en afwisselend excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep. Voor wie een stadsbezoek aan Rome nog wil toevoegen aan deze mooie cruisereis, stellen we graag een passend hotel voor.

Gratis Classic Alcoholic Drankpakket vanaf Buitenhut!

Fotoreportage vorige editie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak