Tijdens deze 12-daagse zeereis krijgen jullie de ideale kans om, ofwel kennis te maken met, ofwel opnieuw te genieten van een fantastische cruise langs pareltjes van bestemmingen in de Middellandse Zee, en dit aan boord van de moderne Celebrity Reflection van de rederij Celebrity Cruises.

Vertrekkende vanuit het eeuwige Rome via een serie hoogtepunten zoals La Spezia, Villefranche, Gibraltar, Malaga, Cartagena en Ibiza, om terug aan te komen in RomeAls kers op de taart blijft het schip twee volle dagen in Barcelona, waardoor je twee dagen lang deze bruisende stad op een rustige of minder rustige manier kunt beleven. Luxueuze maar casual sfeer aan boord in combinatie met Italiaanse, Franse en vooral Spaanse topbestemmingen!

Onze Middellandse Zee Cruise Plus is een schoolvoorbeeld van wat een degelijke cruise inhoudt. Enerzijds comfortabele rondreis, want elke dag ontwaak je op een nieuwe interessante locatie, terwijl jouw hotel mee reist en de bagage wordt niet in- of uitgepakt. Anderzijds een fantastische hotelvakantie omwille van de perfecte service, de talrijke faciliteiten en een heerlijk vakantiegevoel.

Kortom, dit wordt een GFC topper in de lente van 2017 en jij wil daar ongetwijfeld bij zijn! Naar goede Go For Cruise gewoonte maken wij er een voordelig totaalpakket van zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We gaan je verdiende reis van A tot Z verzorgen met lijnvluchten, transfers, alle taksen, fooien aan boord, ...

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, want we stellen een interessant en afwisseld excursieprogramma voor, strikt exclusief voor onze groep. Maar uiteraard geen enkel probleem als je zelf op stap wil, of helemaal niets wil doen, of een tijdje langer blijven zitten op dat uitnodigend Mediterraans terrasje...

Gratis Classic Alcoholic Drankpakket vanaf Buitenhut!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak