Go For Cruise biedt je de kans om kennis te maken met één van de grootste bouwkundige prestaties van de 20ste eeuw: het Panamakanaal, nu één van de belangrijkste handelsroutes ter wereld. De tocht door het Panamakanaal duurt 8 tot 10 uur, gemiddeld passeren er dagelijks 36 tot 38 schepen, die 25 meter boven zeeniveau worden getild wanneer ze het kanaal passeren. Voor elke doorsteek van een schip is er ongeveer 200 miljoen vers water nodig...
 
Deze onvergetelijke reis vertrekt uit één van Amerika's aangenaamste steden, San Diego, Californië, en combineert het indrukwekkende Panamakanaal met diverse uitnodigende Centraal- en Zuid-Amerikaanse stops in Mexico, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica en Colombia. Eindigen doen we in de Sunshine State, Fort Lauderdale, Florida. Liefts 14 comfortabele cruise nachten aan boord van de ms Westerdam, worden op de vertrouwde GFC wijze vervolledigd met 2 hotelnachten in San Diego voor de cruise.
 
Laat grijs en nat winterweer achter in België en vergezel ons richting tropische zon, fantastische natuur, interessante steden, ... In 2017 is het 103 jaar geleden dat de beroemde doorgang werd gegraven. Dit is een Go For Cruise topper die zeker niet mag ontbreken op jouw 'to do' lijst en wordt zonder twijfel één van die onvergetelijke ervaringen in ieders leven, met een cruiseschip van de Atlantische naar de Stille Oceaan dwars door Latijns-Amerika, alstublieft!

Fotoreportage vorige editie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak