Geloof alles wat je hebt gehoord over Dubai - het is daadwerkelijk 'ongelooflijk'. Zeg eens eerlijk, waar anders op aarde kan je skiën in een winkelcentrum midden in de woestijn?

Als één van 's werelds snelst groeiende steden, is Dubai de laatste jaren ontpopt als een eerste- klasse reisbestemming, met bezoekers vanuit de hele wereld. Het droge en zonnige weer, nooit geziene shoppingmogelijkheden en unieke toeristische attracties dragen ertoe bij om van de Verenigde Arabische Emiraten (= V.A.E.) DE place-to-be te maken, hier vloeien eeuwenoude en moderne culturen samen, wat je met Go For Cruise vanop de eerste rij kan bewonderen.

Deze mooie reis combineert Dubai met het onbekende Khasab en Muscat in het verrassend mooie en zeer gastvrije Oman, en het magnifieke Abu Dhabi als start- en aankomstplaats, te beginnen met een luxueuze hotelnacht in datzelfde mondaine Abu Dhabi. Reeds voor de 4de maal trekt Go For Cruise naar de Emiraten en Oman, voor de gelegenheid met rechtstreekse Etihad lijnvluchten en comfortabel cruisen aan boord van de Celebrity Constellation.

Uniek en exclusief GFC excursiepakket, plus gratis drankpakket aan boord, dus All Inclusive, vanaf een Buitenhut. Twijfel jij nog waar je je volgende wintervakantie wil doorbrengen?

Fotoreportage vorige editie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak