15-daagse uitzonderlijke reis, waarvan 12 dagen cruise aan boord van het net geen jaar oude, nieuwste schip van de rederij Holland Amerikameerbepaald de ms Koningsdam. Droom jij ook van een 2-tal weken onder de Caraïbische zon, en zo onze zomer voor te zijn?

Tropisch, exotisch, nagelwitte stranden, wuivende palmbomen, zeer diverse eilanden, natuur en sfeer, Bahama's, St. Thomas, Barbados, St. Lucia, Martinique, St. Kitts, St. Maarten, je krijgt het allemaal. Dit alles vanuit het bruisende Miami Beach, Florida, the Sunny State.
 
Komt het water (of een cocktail...) je al in de mond? Dan hebben we het nog niet gehad over de 2 Marriott hotelnachten op Ocean Drive, South Beach, pure klasse! Tijdens de cruise zijn er 3 rustige zeedagen gepland, om zalig te relaxen en de vele faciliteiten van de uitnodigende ms Koningsdamte ontdekken. Dit wordt jouw onvergetelijke cruise in de Caraïben...

Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel enthousiasme op sleeptouw nemen. Op diverse bestemmingen stellen we een interessant excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep. Samen maken we er een geslaagde Nederlandstalig begeleide reis van!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak