14-daagse uitzonderlijke reis, waarvan 11 dagen cruise aan boord van het net geen jaar oude, nieuwste schip van de rederij Holland Amerikameerbepaald de ms KoningsdamDroom jij ook van een vakantie onder de Caraïbische zon om de zomer van 2017 iets vroeger te starten? 

Grijp je kans en vertrek op Zuid-Caribische Cruise, het wordt geweldig!
Tropisch, exotisch, nagelwitte stranden, wuivende palmbomen, zeer diverse eilanden, natuur en sfeer, Bahama's, Turks- en Caicoseilanden, Dominikaanse Republiek, Bonaire, Curaçao, Aruba, je krijgt het allemaal.

Vooraleer we dit ongelooflijke schip ontdekken, logeren we 3 dagen in Miami Beach, de meest mondaine stad in Florida, waarna deze Zuid-Caribische Cruise 2017 een onvergetelijke belevenis zal worden, want éénmaal aan boord kan je de zon of de schaduw opzoeken, lekker ontspannen en zalig wegdromen op het helderblauwe water...
 
Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak