Wat zou je ervan denken om te ontsnappen aan de grijze en koude winter, en je comfortabel te laten verwennen in zonnige luxe met een zalig Aziatisch kantje? Go For Cruise heeft de perfecte remedie met deze exotische Asian Cruise I aan boord van de Azamara Journey.

Maak een reis terug in de tijd voor een bezoek aan oude tempels en historische regio's, oneinidge rijstvelden en sierlijke landschappen, ... Kortom beleef een All Inclusive reis om nooit meer te vergeten. Hong Kong, Vietnam (3x), Thailand en Singapore prikkelen al uw zintuigen met exotische bezienswaardigheden, geluiden en smaken als geen andere vakantie die je ooit hebt ervaren, niet aarzelen en stap mee in dit Aziatisch avontuur...

Laat je verwennen en ontdek hoe rustig en ongehaast een reis in alle comfort en stijl kan verlopen, dit aan een zeer scherpe totale prijs zonder verrassingen. We vliegen heen naar Hong Kong en terug vanuit Singapore met de hoog aangeschreven luchtvaartmaatschappij Emirates. Na twee luxueuze hotelovernachtingen in Hong Kong, gaan we aan boord van een 5-sterren boutiquehotel op water voor een onvergetelijke 13-nachten Asian Cruise.

Onze ervaren Go For Cruise reisleider neemt de nodige initiatieven om de reis zo vlot mogelijk te laten verlopen en het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. Tevens mag je van ons een aantal uitgelezen en exclusieve excursievoorstellen verwachten.

Azamara Club Cruises en Go For Cruise, samen jouw garantie voor een onvergetelijke en hoogstaande vakantie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak