Deze begeleide groepsreis is voorbij, bekijk hier de reacties van onze klanten

Genoeg strand en palmbomen gezien op je vorige zuiderse vakantie?
Dan is het nu hoogtijd om meer noordelijke horizonten op te zoeken!
Wij van Go For Cruise bieden jullie met plezier het in 2011 in de vaart genomen 5-sterren cruiseschip Celebrity Silhouette aan, voor een onvergetelijke zeereis vanuit Amsterdam naar Scandinavië en de Baltische Staten.

Bewonder de prachtige architectuur en de kleurrijke geschiedenis van diverse opwindende hoofdsteden als Tallinn, Helsinki, Stockholm en Kopenhagen. Als hoogtepunt volgen de schitterende paleizen en kunstcollecties van Sint Petersburg, waarvoor we 2 volledige dagen uittrekken. Zo kunnen we integraal de nalatenschap van Peter de Grote ontdekken. Rostock en Warnemunde zijn perfecte voorgerechten voor de mooi afgewerkte hoofdschotels die volgen... 
Ervaren Baltic Cruise reisleider Didier zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Tevens stellen we een interessant en zeer volledig excursieprogramma voor, strikt exclusief voor onze groep.

Sinds onze eerste editie in 2009, is de Baltic Cruise in de voorbije jaren één van onze absolute Go For Cruise 'Signature' reizen geworden, een perfect voorbeeld van wat wij onder een kwalitatieve begeleide rondreis verstaan, met veel extra's, tal van bezoeken en excursies inbegrepen. Deze reis mag gewoon niet ontbreken op jouw cruise palmares!

Fotoreportage van onze vorige editie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
?subject=Ik%20wens%20deel%20te%20nemen%20aan%20de%20Baltic%20Cruise%20I%202015">

Go For Cruise excursievoorstel Baltic Cruise I 2015

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak