Genoeg strand en palmbomen gezien op uw vorige zuiderse vakantie? Dan is het nu hoogtijd om meer noordelijke horizonten op te zoeken en Noorwegen in volle glorie te ontdekken!
Noorwegen Cruise is terecht een klassieker geworden in ons aantrekkelijk Go For Cruise aanbod, aangezien deze geweldige reis al het moois van Noorwegen combineert. En Noorwegen op zich is zonder enige twijfel het mooiste land van Europa op gebied van natuur!

In 2017 wordt onze Noorwegen Cruise een nog grotere en onvergetelijke ervaring, want we trekken 2 volle weken uit voor deze schitterende Nederlandstalig begeleide rondreis.

Zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, reizen we vanuit België naar het naburige Amsterdam per autocar, waar we aan boord gaan van de compleet nieuwe ms Koningsdam van Holland America Line voor een onvergetelijke zeereis richting Noorwegen.

Op het programma van de Noorwegen Cruise niets minder dan integraal Noorwegen, dus ook voorbij de Noordpoolcirkel tot aan Noordkaap. M.a.w. gezellige Noorse havenstadjes en grillige Fjorden worden gecombineerd met de fameuze middernachtzon, kortom ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Fotoreportage vorige editie
Virtuele kennismaking met de ms Koningsdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak