Genoeg strand en palmbomen gezien op je vorige zuiderse vakantie?
Dan is het nu hoogtijd om meer noordelijke horizonten op te zoeken!

Wij van Go For Cruise bieden jullie met plezier het in 2011 in de vaart genomen 5-sterren cruiseschip Celebrity Silhouette aan, voor een onvergetelijke zeereis van Amsterdam naar Stockholm, met een fijne selectie Scandinavische en Baltische hoogtepunten.

Ervaar de prachtige architectuur en de kleurrijke geschiedenis van diverse opwindende hoofdsteden als Oslo, Kopenhagen, Tallinn, Helsinki en Stockholm
Als hoogtepunt volgen schitterende paleizen en geweldige kunstcollecties van Sint Petersburg, waarvoor we liefst 3 volledige dagen uittrekken. Zo kunnen we met extra aandacht en integraal de indrukwekkende nalatenschap van Peter de Grote ontdekken. Rostock en Warnemunde zijn perfecte tussengerechten als aanvulling op de diverse en mooie hoofdschotels die volgen...

Onze Baltische Cruise 2017 is uniek en wordt zonder twijfel een topper, want zeg nu zelf 3 dagen St. Petersburg plus 'overnights' in Kopenhagen en Stockholm, schitterend plan!

Ervaren Baltische Cruise reisleider Didier Broothaers zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Tevens stellen we een interessant en zeer volledig GFC excursieprogramma voor, strikt exclusief voor onze groep.

Sinds onze eerste editie in 2009, is de Baltische Cruise in de voorbije jaren één van onze absolute Go For Cruise 'Signature' reizen geworden, een perfect voorbeeld van wat wij onder een kwalitatieve begeleide rondreis verstaan, met veel extra's, tal van bezoeken en excursies inbegrepen. Deze reis mag gewoon niet ontbreken op jouw cruise palmares!

Fotoreportage vorige editie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak