In deze noordelijke regio op onze aardbol blijft de tijd echt nog stil staan, want de onmetelijke natuur overmeestert je totaal, de gsm ontvangst laat het regelmatig afweten, wat dan weer ruimschoots gecompenseerd wordt door een mogelijke 'close encounter' met een bultrugwalvis, een orca, een bruine of zwarte beer, of door de heerlijkste zalm en 'king crab' die je ooit zal eten... Misschien mag er wel een fris getapte Alaskan Amber bij mmmm!?

Go For Cruise biedt je een relaxe vlieg-hotel-cruise combinatie aan. We vliegen naar Vancouver, waar we 2 nachten voor de cruise verblijven om deze fantastische stad te ontdekken. Vervolgens zal de zeer aangename Regatta van Oceania Cruises ons naar verschillende 'highlights' in Alaska brengen, om gletsjers te aanschouwen, walvissen te groeten, authentieke goudzoeker-dorpjes te verkennen, oneindige landschappen te bewonderen, de zuiverste lucht in te ademen, enzovoort.

Deze kwalitieve Go For Cruise topper van een reis krijgt een gepast orgelpunt in het Canadese Victoria, en uiteindelijk in het Noord-Amerikaanse Seattle, waar we nog eens overnachten en op verkenning gaan. Reken daarbij de vele troeven van Oceania Cruises, de rederij bij uitstek voor de levensgenieter, maar ook voor de echte globetrotter.

Niet aarzelen is de boodschap, aangezien de prijzen verlaagd zijn, en daar bovenop geldt er nu in samenwerking met Oceania Cruises een super Go For Cruise promotie, zijnde
* gratis fooien aan boord
gratis internetaansluiting (1 per kamer)
liefst 730 USD krediet aan boord (of 365 USD per persoon)


Excursievoorstel Alaska Deluxe Cruise 2016

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak